5-8 hverdages levering

Få hjælp og vejledning

4,6 stjerner på Trustpilot

Levering i hele dk

Logo hvid uden baggrund

Kunde konto

Kontakt

plader

profiler

bjælker

rør

grill og bålsted

om os

kontakt

faq

Varmgalvaniseret stålplade

Vi tilbyder galvaniserede stålplader i forskellige tykkelser. Galvaniserede stålplader har en glat, ensartet og robust overflade der gør den velegnet til mange formål så som beklædning og afdækning udendørs så vel som indendørs.

Galvaniseret stålplade er modstandsdygtigt overfor slid og let at rengøre, så det kan bruges mange steder, for eksempel i køkkenet bag komfuret eller som beklædning på væggen i stedet for fliser. Pladen er magnetisk og kan derfor bruges dekorativt som opslagstavle. Udfyld eventuelt vores kontaktformular til at lave robuste kasser til terrassen eller låger og hylder i udekøkkenet. 

Når du bruger galvaniseret stålplade udendørs, bør du sikre dig, at materialet er tilstrækkeligt beskyttet mod rust på skærekanterne. Selve overfladen er galvaniseret men da vi klipper pladen med en pladesaks, vil skærefladerne på de galvaniserede plader skulle behandles med koldgalvanisering som fås på spraydåse. Der kan være omkring en uges leveringstid på galvaniseret varer.

Pladen er magnetisk. 

Husk alle dimensioner er i mm – millimeter
Har du spørgsmål så benyt vores kontaktformular her

76,00 kr. pr. kilo

Tykkelse
Længde (mm)
Mellem 10mm og 3000mm
Bredde (mm)
Mellem 10mm og 1500mm

Varmgalvaniseret stålplade er et holdbart og let produkt som ikke ruster. Det kan bruges til en lang række ting og formål, inde som ude.

Hvis du søger ting som f.eks. en ny bund til en trailer eller et fast underlag på en rampe, er det dette produkt du søger, grundet dets utrolige slidstærke egenskaber.

Produktet reflekterer både varme og lys,  og derfor er aluminium den perfekte afskærmning!

Udfyld en kontakt formular her hvis du ønsker andre skæringsmuligheder end vores standard, vedhæft eventuelt en skitse i formularen. 

Der kan vælges om snittet skal være i én eller begge ender.

Stålets skære muligheder:

  • Standard vinkelret snit – 90°
  • Gering i ene ende 
  • Gering i begge ender

Bedst Solgte

Andre produkter

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail. Info@stålet.dk, eller kontakte os her.

Scroll to Top