5-8 hverdages levering

Få hjælp og vejledning

4,6 stjerner på Trustpilot

Levering i hele dk

Logo hvid uden baggrund

Kunde konto

Kontakt

plader

profiler

bjælker

rør

grill og bålsted

om os

kontakt

faq

Rundt galvaniseret rør

Rundt galvaniseret rør er et ofte anvendt materiale i mange konstruktionerDet runde tværsnit har fordele med hensyn til vægt og modstandsdygtighed.  På grund af sin høje styrke og gode deformerbarhed sammenlignet med træ kan man med stål bygge meget slankere konstruktioner der ovenikøbet er mere holdbare. 
Der er mange mulige anvendelser af rundt galvaniseret stålrør f.eks. til en havelåge, gelænder på altanen eller bordben. Når du bruger rundt galvaniseret rør til udendørs brug, bør du sikre dig, at materialet er tilstrækkeligt beskyttet mod rust på skærekanterne. Selve overfladen er galvaniseret men da vi klipper rørene, vil skærefladerne på de galvaniserede rør skulle behandles med f.eks. zinkstøvmaling eller zinkspray for at være rustbeskyttede. Vær opmærksom på, ikke at bruge til i kraftige salt- og syreholdige miljøer. Der kan være omkring en uges leveringstid på galvaniseret varer.

Husk at alle dimensioner er i millimeter – mm 
Har du spørgsmål så benyt vores kontaktformular her 

Hvis der eksempelvis står “50.0×2.00” betyder det, at dimensionen 50.0 er diameteren (Ø)  i mm. Det andet tal, 2.00 er materialets tykkelse. Hvis du vil udregne den indvendige diameter skal du trække 2x godsets tykkelse fra den udvendige diameter. Som her: 2*2-50= 46 mm. Det vil sige 46 mm er den indvendige diameter i mm.

76,00 kr. pr. kilo

Længde (mm)
Mellem10mm og 6000mm

Alle dimensioner er i udvendige mål.

Udfyld en kontakt formular her hvis du ønsker andre skæringsmuligheder end vores standard, vedhæft eventuelt en skitse i formularen. 

Der kan vælges om snittet skal være i én eller begge ender.

Stålets skære muligheder:

  • Standard vinkelret snit – 90°
  • Gering i ene ende 
  • Gering i begge ender

Bedst Solgte

Andre produkter

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail. Info@stålet.dk, eller kontakte os her.

Scroll to Top