5-8 hverdages levering

Få hjælp og vejledning

4,6 stjerner på Trustpilot

Levering i hele dk

Logo hvid uden baggrund

Kunde konto

Kontakt

plader

profiler

bjælker

rør

grill og bålsted

om os

kontakt

faq

Perforeret galvaniseret stålplade med runde huller

Vi tilbyder perforeret galvaniseret stålplade med runde huller i forskellige tykkelser. Perforeret galvaniseret stålplade med runde huller har en glat, ensartet og robust overflade der gør den velegnet til mange formål så som opbevaring, beklædning og afdækning udendørs så vel som indendørs.

Galvaniseret stålplade er modstandsdygtigt overfor slid og let at rengøre, så det kan bruges mange steder, for eksempel til radiatorskjuler, afskærmning foran pejsen eller skohylder samt akustikvægge. Der er mange mulige anvendelser af pladen også udendørs f.eks. til ventileret kasse til hynder på terrassen, læhegn eller inddækning af affaldsstativer o.l. Når du bruger galvaniseret stålplade udendørs, bør du sikre dig, at materialet er tilstrækkeligt beskyttet mod rust på skærekanterne. Selve overfladen er galvaniseret men da vi klipper pladen med en pladesaks, vil skærefladerne på de galvaniserede plader skulle behandles med en koldgalvanisering som kan fås på spraydåse, for at være rustbeskyttede. Der kan være omkring en uges leveringstid på galvaniseret varer.

Hvis du har brug for et snit med en lukket kant, bedes du give os separate oplysninger. Angiv også, om dimensionerne kan være større eller mindre.

Husk alle dimensioner er i mm – millimeter
Har du spørgsmål så benyt vores kontaktformular her

120,00 kr. pr. kilo

Tykkelse
Længde (mm)
Mellem 10mm og 2000mm
Bredde (mm)
Mellem 10mm og 1000mm

Vi leverer alt i stålplader. Fra alm. stål til rustfri, zink, aluminium, messing mm. Præcis i de mål og tykkelser du ønsker.

Udfyld en kontakt formular her hvis du ønsker andre skæringsmuligheder end vores standard, vedhæft eventuelt en skitse i formularen. 

Der kan vælges om snittet skal være i én eller begge ender.

Stålets skære muligheder:

  • Standard vinkelret snit – 90°
  • Gering i ene ende 
  • Gering i begge ender

Bedst Solgte

Andre produkter

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail. Info@stålet.dk, eller kontakte os her.

Scroll to Top