5-8 hverdages levering

Få hjælp og vejledning

4,6 stjerner på Trustpilot

Levering i hele dk

Logo hvid uden baggrund

Kunde konto

Kontakt

plader

profiler

bjælker

rør

grill og bålsted

om os

kontakt

faq

Kvadratisk stålrør

Kvadratisk stålrør er ofte anvendt materiale i konstruktionen. På grund af sin høje styrke og gode deformerbarhed sammenlignet med træ kan man med stål bygge meget slankere konstruktioner der ovenikøbet er mere holdbare. Kvadratisk stålrør bruges til konstruktion i mange områder. Det kvadratiske tværsnit har fordele med hensyn til vægt og modstandsdygtighed. De er lettere end en massiv stang, mere modstandsdygtige end åbne profiler og kan modstå bøjningsbelastninger fra alle retninger. Kvadratiske rør er derfor velegnet til konstruktioner, hvor der kræves høj mekanisk styrke og holdbarhed. Kombiner med vinkelstål, fladstål og T-stål for at opnå de rette egenskaber til f.eks. et bordstel, ramme til en skydedør eller en sokkel til at få vaskemaskinen op i arbejdshøjde. Den kvadratiske profil passer æstetisk meget godt ind i det meste interiør.
Mulighederne er mange og konstruktioner i stål er velegnede i situationer med klimatiske udsving da materialet ikke kan rådne eller tørre ud. Materialet kan ruste og skal derfor ved de fleste anvendelser beskyttes mod korrosion. Indendørs er en primer og et lag maling tilstrækkelig. Udendørs vil vi anbefale varmgalvanisering. Så længe rustbeskyttelsen er tilstrækkelig beholder materialet sine egenskaber.

Husk at alle dimensioner er i millimeter – mm
Har du spørgsmål så benyt vores kontaktformular her 

58,00 kr. pr. kilo

Længde (mm)
Mellem10mm og 6000mm

Alle dimensioner er i udvendige mål.

Udfyld en kontakt formular her hvis du ønsker andre skæringsmuligheder end vores standard, vedhæft eventuelt en skitse i formularen. 

Der kan vælges om snittet skal være i én eller begge ender.

Stålets skære muligheder:

  • Standard vinkelret snit – 90°
  • Gering i ene ende 
  • Gering i begge ender

Bedst Solgte

Andre produkter

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail. Info@stålet.dk, eller kontakte os her.

Scroll to Top